Stalen scharnierdeur


Een stalen scharnierdeur wordt geleverd inclusief kozijn en scharnieren. Aan het kozijn is een tochtstrip bevestigd voor een beter afsluiting. Dit type deur wordt geleverd in een links- of rechtsdraaiende uitvoering. Daarbij geldt dat een scharnierdeur een draaicirkel heeft van 90 graden. Tevens is er de mogelijkheid om de stalen binnendeur te voorzien van verschillende loopsloten. Elk type slotmechanisme heeft zo zijn voor- en nadelen. Mocht u meer hierover willen weten dan kunt op de pagina van de stalen scharnierdeur meer informatie vinden. Montage van de deuren is redelijk eenvoudig. Het kozijn dient te worden bevestigd aan de muren via de voorgeboorde bevestigingsgaten.


Naast de mogelijkheid van verschillende ontwerpen kan je bij ons ook het gewenste slot type laten toevoegen. Doorgaans worden onze stalen scharnierdeuren geleverd met een loopslot, zoals de standaard is voor meeste deuren. Dit wil zeggen dat je de deur kunt openen en weer dichtdoen met een deurhendel. Dit type kan niet op slot worden gedraaid met een sleutel of knop. 

Je kan bij ons kiezen uit de volgende sloten:

  1. Loopslot
  2. Cilinderslot
  3. WC slot
  4. Magneetslot

Net zoals bij voorgaande opties heb je ook de mogelijkheid om je stalen scharnierdeur te voorzien met deurbeslag naar keuze. Het grote voordeel is dat je kan kiezen uit verschillende type hendels per type slot. We vertellen je graag meer over de soorten grepen die wij voor jouw stalen scharnierdeur kunnen maken.