Bij vdB Metaalbewerking vinden wij persoonlijk contact en een duidelijk stappenplan zeer belangrijk. We zijn gespecialiseerd in maatwerk van hoogwaardige metaalproducten, staal, aluminium en RVS voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij geloven in ontzorging van onze opdrachtgevers. Daarom hebben wij een duidelijk 6-stappenplan waarmee wij werken bij het vervaardigen en leveren van producten voor onze klanten. Bekijk hieronder onze werkwijze. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Erik van den Broek
Directeur/Eigenaar
1

Telefoongespek

Neem contact met ons op voor een telefoongesprek. We bespreken jouw wensen en maken als jij dat wilt een afspraak op locatie bij ons in de showroom of bij jou op locatie

2

Afspraak bij ons

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften voor een persoonlijk gesprek, maken we een afspraak.

3

Inmeten op locatie

Wij komen bij jou op locatie inmeten om de exacte maten te bepalen van het product dat wij voor jou gaan maken. Heb je al een tekening, dan mag je die ook aanleveren.

4

Offerte en tekening

Op basis van de maatvoering en onze eerdere gesprekken, stellen wij voor jou een duidelijke offerte op. Is er nog geen tekening aanwezig, dan stellen wij ook een tekening voor jou op, zodat je een duidelijk beeld hebt van het eindproduct.

5

Productie

Na jouw akkoord op de offerte, gaan wij direct aan de slag met de productie van jouw opdracht. Zodra jouw opdracht bijna gereed is, zullen wij met je contact opnemen voor de volgende stap.

6

Levering en plaatsing

Wij leveren jouw product op locatie en indien gewenst, plaatsen en/of monteren wij deze ook. Wij zorgen voor de juiste afwerking, zodat jij direct gebruik kan maken van je product.

vdB Metaalbewerking is een gespecialiseerd en zeer ervaren metaalbewerkingsbedrijf. Wij kunnen inmeten op locatie, 3D tekenen, metaal zagen, boren, frezen, lassen (mig, mag, tig en elektrisch), walsen, spuiten, transporteren, assembleren en nog veel meer! Wij zijn gespecialiseerd in machinebouw en constructies, openhaarden, meubels en stalen deuren. Als jouw project te maken heeft met metaal, dan kunnen wij het realiseren! Geen klus is ons te groot of te klein. 

VRIJBLIJVEND MET ONS PRATEN?