Met de industriële stalen deuren van vdB Metaalbewerking geven wij je de ruimte. Letterlijk en figuurlijk! Door onze binnendeuren kan je je binnenruimte indelen in verschillende vertrekken. Door het gebruik van grote glazen panelen, heb je veel lichtinval en heb je een mooi zicht op de verschillende ruimtes. Wij maken onze stalen deuren altijd op maat inclusief inmeten, leveren en montage op locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos: stalen deuren, en-suite wanden, dubbele stalen deuren met zijlicht, schuifwanden, vrije keuze vakindeling, vrije keuze openingswijze, met of zonder slot, dubbele rubberen dichting, Jansen profielen, voor binnen en buiten, alle glassoorten mogelijk, alle kleuren mogelijk via poedercoating, met of zonder kozijn mogelijk.
 

Alles onder één dak

Wij regelen alles voor je: van ontwerp tot productie en installatie op locatie. Zo heb je maar één aanspreekpunt en is alles geregeld.

 

Perfect op maat gemaakt

Ieder muur is anders. Daarom worden al onze stalen deuren per bestelling helemaal op maat gemaakt. Zo heb je een speciaal resultaat!

 

De hoogste kwaliteit

Onze stalen deuren worden gemaakt met de hoogste kwaliteit en zijn erg duurzaam. Wij vertellen je hierover graag meer tijdens een afspraak.

De beste keuze stalen deur voor je interieur

Een stalen deur op maat is een zeer exclusief onderdeel van je huis of kantoor. Wij maken betaalbare stalen binnendeuren die je samen met onze hulp helemaal naar eigen wens kan laten ontwerpen, waarna wij ze voor je fabriceren. Wij realiseren dromen en geven je ondersteuning bij het maken van de juiste keuze. Door onze jarenlange ervaring en passie voor ons beroep, kunnen wij je praktische tips geven om ervoor te zorgen dat je de perfecte stalen deur krijgt. Wij helpen je met de keuze voor scharnieren: taatsdeuren, scharnierdeuren of schuifdeuren. We doen suggesties voor het soort profiel dat we kunnen leveren en wat de verschillende voordelen zijn van ieder profiel type. Uiteraard helpen we je met een keuze voor de juiste kleur, want alle kleuren zijn via poedercoating mogelijk! Uiteindelijk realiseren we samen een stijlvolle stalen deur. 
Stalen taatsdeur

Wat is een stalen taatsdeur nou precies en waarom zou je kiezen voor een taatsdeur en niet een ander type? Het grote voordeel van een stalen taatsdeur is dat deze naar beide kanten kan worden geopend. Hierdoor kan je optimaal gebruik maken van de ruimtes waar de stalen deur wordt geplaatst.

Lees Meer
Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur wordt geleverd inclusief kozijn en scharnieren. Aan het kozijn is een tochtstrip bevestigd voor een beter afsluiting. Dit type deur wordt geleverd in een links- of rechtsdraaiende uitvoering. Daarbij geldt dat een scharnierdeur een draaicirkel heeft van 90 graden.

Lees Meer
Stalen schuifdeur

Een stalen schuifdeur heeft het grote voordeel dat deze minder ruimte inneemt bij het openen van de deur. Doordat de deur langs de muur opent kan je optimaal gebruik maken van beide ruimtes. Tevens geeft een schuifdeur een robuustere uitstraling vanwege de aanwezigheid van het railsysteem.

Lees Meer

MEER WETEN OVER STALEN DEUREN?