Stalen schuifdeur


Een stalen schuifdeur heeft het grote voordeel dat deze minder ruimte inneemt bij het openen van de deur. Doordat de deur langs de muur opent kan je optimaal gebruik maken van beide ruimtes. Tevens geeft een schuifdeur een robuustere uitstraling vanwege de aanwezigheid van het railsysteem. Door het ontbreken van een kozijn of een scharnier verwerkt in het frame, oogt een schuifdeur slanker dan een stalen taatsdeur of een stalen scharnierdeur. Je kan net als alle andere deuren die wij aanbieden de stalen schuifdeur geheel naar eigen wens samenstellen. Kies eerst de juiste maat en kies daarna de afwerking die bij uw wensen past.


Een stalen schuifdeur kan naar beide kanten worden geschoven om de deur te openen. Wij bieden je verschillende schuifsystemen aan als het gaat om de rails systemen. Standaard krijg je een soort U-profiel waar de treintjes van de schuifdeur in zijn weggewerkt. Dit heeft een zeer strakke uitstraling en het systeem kan zowel aan het plafond of de muur worden gemonteerd. Daarnaast bieden wij bij een stalen schuifdeur ook een meer landelijk systeem aan ook wel genoemd “industriële” rails systeem. Dit robuust uitziende systeem kan alleen aan de muur worden gemonteerd en je ziet de rollers bovenop de rails zitten. 


Net zoals bij de stalen taatsdeur en stalen scharnierdeur, heb je bij de stalen schuifdeur ook weer de mogelijkheid om je stalen schuifdeur te voorzien met deurbeslag naar keuze. De uiteindelijk keuze van het deurbeslag kan effect hebben op de uiteindelijke look and feel van je stalen schuifdeur. Het gebruikscomfort is voor beide keuzes hetzelfde, het verschil zit hem voornamelijk in het uiterlijk.