Ja! Wij leveren niet alleen aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Wij kunnen alles voor particulieren realiseren, zoals bijvoorbeeld: stalenframes voor meubels, stalen deuren, stalen kozijnen, cortenstalen bloembakken, etc. 
Ja! Wij leveren maatwerk metaalproducten. Wij bespreken graag samen met jou je wensen, waarna wij een vakkundig ontwerp voor jou uittekenen. Zo krijg je een duidelijk beeld van het eindproduct. Wij meten ook op bij jou op locatie, zodat we precies de juiste maten hanteren. Als jouw product gereed is, dan leveren wij op locatie en verzorgen de montage.
Onze producten zijn onderscheidend door de zeer hoogwaardige kwaliteit van ons materiaal in combinatie met onze ontwerp- en montagetechnieken. Verder kan je bij ons werkelijk alles op maat laten maken. Laat je bijvoorbeeld stalen deuren door ons maken? Dan heb je de keuze uit deurbeslag (buisgreep, plaatgreep, etc) kleur glas, het aantal vlakken waaruit de deur bestaat, etc. Onze producten worden in Nederland gemaakt, waardoor het echt Nederlands vakmanschap betreft.
Ja! Wij meten op locatie in en als het product klaar is, dan leveren wij deze bij jou op locatie en monteren het product. Zo kan jij direct gebruik maken van je product.
Ja! Je kan ons bezoeken aan de Fabrieksweg 17 te Best. Neem gerust contact met ons op en we maken direct een afspraak bij ons op locatie. Onze heerlijke koffie staat voor je klaar.